images/stories/logosait_new.jpg

 

На Донеччині випекли рекордну паску

Борошна та цукру для гігантської паски, яку випекли на Донеччині, пішло по півтонни, а яєць - сім із половиною тисяч, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Пекарі трудилися три доби. Паску випікали сегментами, а потім укладали на підготовлену металеву конструкцію. Закінчили роботу сьогодні вночі, а вранці презентували жителям Харцизька. На очах у людей поміряли і зафіксували рекорд України. На Великдень паску поріжуть і роздадуть городянам.

"Така величезна паска - це не жарти. Все-таки зібрати, щоб нічого ніде не впало, нічого не розвалилося, все стояло рівненько, красиво", - прокоментувала начальник лабораторії хлібокомбінату Ганна Дука.

ТСН 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер