На Донеччині випекли рекордну паску
П'ятниця, 03 травня 2013, 18:48
Борошна та цукру для гігантської паски, яку випекли на Донеччині, пішло по півтонни, а яєць - сім із половиною тисяч, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.
Пекарі трудилися три доби. Паску випікали сегментами, а потім укладали на підготовлену металеву конструкцію. Закінчили роботу сьогодні вночі, а вранці презентували жителям Харцизька. На очах у людей поміряли і зафіксували рекорд України. На Великдень паску поріжуть і роздадуть городянам.
"Така величезна паска - це не жарти. Все-таки зібрати, щоб нічого ніде не впало, нічого не розвалилося, все стояло рівненько, красиво", - прокоментувала начальник лабораторії хлібокомбінату Ганна Дука.