images/stories/logosait_new.jpg

 

У яких умовах випікають хліб?

Що може бути смачніше домашнього свіжовипеченого хліба. Хрумка скоринка, запах молока і дров як спогад із дитячих років, коли наші бабусі випікали у пічках, а ми не могли дочекатися, щоб першими скуштувати свіжесенький буханець. Ну кому не знайомі такі моменти?

Саме за такою здобою спішать тернополяни на центральний ринок, де їм обіцяють посмакувати найсмачнішим домашнім хлібом із Мшанця.

Чимало жителів міста та області щодня купують мшанецький хліб, навіть радять його спробувати своїм знайомим, хвалять його смак. Але чи робили би вони це, якби знали, у яких умовах випікають ці «диво-буханці», повідомляють наші колегина сайті infoprostir.te.ua


Якщо ви раптом проходитимете повз сільську раду Мшанця, що у Зборівському районі, то вас, немов співом лісової мавки, заманить запах свіжовипеченого хліба, який доноситиметься справа від приміщення селищної ради. Пройшовши всього десяток метрів, ви здивуєтесь, звідки ж вітер приносить цей запах, адже поруч не видно ніякої пекарні чи, принаймні, житлового будинку місцевого жителя, у яких могли б пекти здобу.

Перед вашими очима постане лише якийсь з вигляду напівзакинутий будинок, що зійшов немов із фільмів жаху, із купою сміття, з облупленими стінами, побитими вікнами та засмальцьованими дверима. Пекарню таке чудо архітектури нагадує мало. Та й навіть звичайної вивіски, яку вішають усі пекарні, які себе поважають, а тим більше із такою популярною для купівлі здобою, ми не помітили. Тому здогадатися, що твориться за зачиненими дверима можна лише по запаху.

Якби Оля Фреймут завітала із ревізорською перевіркою у цю «пекарню», то вона, мабуть, навіть би не стала одягати своїх біленьких рукавичок. Якщо вам стало цікаво побачити все на власні очі – дивіться.












 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер