images/stories/logosait_new.jpg

 

Віталій Пасічник вирізає квіти з кавуна, огірка і навіть цибулі


800540m
Вміння художньо вирізати овочі та фрукти не завадить кожній господині. Тоді святковий стіл виглядатиме оригінально, а гості будуть здивовані

Декілька гострих ножів, овочі, фрукти, трохи фантазії і святковий стіл можна перетворити на казку. В цьому можна переконатися, подивившись на роботи тернополянина Віталія Пасічника. Він створює справжні шедеври з овочів та фруктів.

Віталій оригінально викладає шматочки плодів на фуршетних столах, а також працює у техніці карвінг. Це мистецтво художнього різання по овочах та фруктах. Карвінг зародився у Таїланді, згодом його перейняли і інші країни, розповідає Віталій Пасічник.
- Я можу вирізати троянду з кавуна, хризантеми з пекінської капусти, квіти з яблука, огірка, червоного буряка, і навіть цибулі, – каже він.
Вміння створювати цікаві композиції з овочів та фруктів не завадить жодному кухарю, вважає чоловік. Таке оздоблення варто застосувати до кожної страви у ресторані. До того ж кожна господиня може цікаво прикрасити свій домашній стіл.
- Буде чим гостей здивувати! – каже Віталій. – Приміром, м’ясну тарілку можна прикрасити хризантемою з пекінської капусти чи квіткою з бурячка.

Джерело: 20 хвилин

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер