images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


"Ще дофарбують": на репетиції до Дня Незалежності помітили танк, закамуфльований скотчем

Четвер, 19 серпня 2021, 09:03

Ции днями на головній площі країни у Києві відбуваються репетиції святковихзаходів приурочених Дню Незалежності.

Один із танків, які беруть участь у репетиції параду до Дня Незалежності, не встигли дофарбувати, і камуфляж зробили за допомогою малярної стрічки.
Про це повідомили у соціальних мережах кияни, які спостерігали за репетицією військового параду до Дня Незалежності. Відповідні фото швидко поширюються соцмережами.
“Це правда. На парад випустили танк, закамуфльований піксельної малярною стрічкою”, – написав один із користувачів Twitter.

"Ще дофарбують": на репетиції до Дня Незалежності помітили танк, закамуфльований скотчем, фото-1

Більшість користувачів, коментує це фото так: "До святкування ще кілька днів, тому ще встигнуть усе довести до ладу".

 

Представниця Тернопільського «Інваспорту» Софія Яцькова – срібна призерка чемпіонату світу з пляжного волейболу

Середа, 18 серпня 2021, 09:07

Представниця Тернопільського «Інваспорту» Софія Яцькова – срібна призерка чемпіонату світу з пляжного волейболу

У місті Сулейов (Польща) з 9 до 14 серпня 2021 року тривав ІІІ-ій Чемпіонат світу з пляжного волейболу серед спортсменів з порушеннями слуху. В складі дефлімпійської збірної України виступала вихованка ТДЮСШІ «Інваспорт» Софія Яцькова. Наша землячка разом зі своєю партнеркою по команді Юлією Ярошевською стали віце-чемпіонками світу, посівши другі місця у турнірній таблиці змагань.

А загалом, як повідомляє Тернопільський Регіональний центр «Інваспорт», і чоловіча, і жіноча дефлімпійська збірні України здобули на  змаганнях у Польщі звання чемпіонів світу. Так, серед жінок перше місце вибороли ЗАТИЛКИНА/Юлія ЧЕРНЕНКО, серед чоловіків  - ПОЛТОРАЦЬКИЙ Олександр/ЦАПЛЕНКО Микола.

Тренер Софії Яцькової – тренер-викладач вищої категорії ТДЮСШІ «Інваспорт» Петро НІКОЛЮК, - інформує Тернопільський регіональний центр «Інваспорт».

Тернополянин Віталій Мандзин став срібним призером чемпіонату України з літнього біатлону серед юніорів

Вівторок, 17 серпня 2021, 10:14

Чемпіонат України серед юніорів та юніорок, присвячний 30-й річниці Незалежності України, завершився в Чернігові. Срібним призером змагань у супер-спринті став тернопільський біатлоніст Віталій Мандзин, поступившись спортсмену з Харкова Степану Кінашу. Ще один представник Тернопільської області Юрій Крикончук посів у цій гонці шосте місце, а його колега по команді Давид Драбик був сьомим. Хлопці є вихованцями Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту, а Віталій Мандзин – обласної школи вищої спортивної майстерності (тренер Назар Бурик). Серед юніорок тернополянка Олександра Усенко (ТОШВСМ) стала тринадцятою.

«Гонка було дуже важка. Погодні умови, дуже жарко. Дуже важко бігти. Я попав два рази, потім один промах і останній патрон теж був промах. Мені треба було останній попадати. Можливо, зі Стьопою змагався б в більшому контакті. На фініш могли би йти нога в ногу. А тут я допустив на один промах більше», – поділився враженнями із кореспондентом «Суспільне.Спорт» Віталій Мандзин.

Додамо, що програма чемпіонату України з літнього біатлону включала, окрім супер-спринтів, спринти, гонки переслідування та змішану естафету.

А наступними стартами для Віталія Мандзина стане літній чемпіонат Світу з біатлону, який 25-29 серпня проходитиме в чеському містечку Нове Мєсто. У складі української біатлонної збірної Віталій виступатиме у змаганнях серед юніорів.

Фото з мережі Інтернет

 

УПЛ назвала кращого гравця і тренера третього туру

Понеділок, 16 серпня 2021, 13:32

Українська Прем'єр-Ліга, опитавши фахівців, які входять до експертної ради, визначила кращого футболіста з усіх, які взяли участь в матчах 3-го туру УПЛ, та тренера.

Посилання на обкладинку (картинку):


До складу експертної ради увійшли Олег Венглинський, Артур Валерко, Сергій Нагорняк, Геннадій Орбу, Віктор Грачов, Йожеф Сабо, Олександр Сопко, Степан Юрчишин, Анатолій Чанцев, Ігор Яворський.

За підсумками голосування перемогу здобув нападаючий «Десни» Денис Безбородько, який набрав сім голосів. Ще троє футболістів отримали по одному голосу: Олів'є Тілль, Руслан Степанюк (обидва з «Ворскли») і Кирило Ковалець (ФК «Олександрія»).

Нагадаємо, що в матчі третього туру УПЛ Безбородько забив два м'ячі у ворота «Інгульця». У цій грі «Десна» перемогла з рахунком 2:0. Також Денис відмітився голом в ворота суперників з «Дніпро-1» вже в матчі 4-го туру.

Що стосується кращого тренера третього туру УПЛ, то ним став Юрій Гура - наставник «Олександрії».

Українська незалежна ТВ-корпорація з Всеукраїнським об'єднанням тренерів з футболу,  проаналізувавши підсумки третього туру УПЛ, поставили головному тренеру «Олександрії» 4.6 балів з п'яти можливих.

Майже за всіма показниками Гура отримав відмінний бал:

номінальний результат команди (важливість, несподіванка, сила суперника) - 5;

труднощі в побудові та управлінні підопічними (травмовані або дискваліфіковані гравці) - 4;

майстерність в роботі з кадрами (несподівані позиції у футболістів) - 5;

тренерське майстерність (різноманітність схем і тактик) - 5;

накопичувальний критерій (систематичні перемоги в чемпіонаті) - 4.

Нагадаємо, що в матчі третього туру УПЛ «Олександрії» на виїзді вдалося обіграти екс-чемпіона країни - ФК «Шахтар» (2:1).

Про останні новини спорту України та світу дізнавайтесь на сайті Всепроспорт.

Вболівальники з України не зможуть відвідати матч відбору ЧС-2022 в Казахстані

Понеділок, 16 серпня 2021, 13:30

На збірну Україну чекає виїзний поєдинок кваліфікаційного турніру чемпіонату світу-2022 в групі D


1 вересня 2021 українці зіграють проти національної команди Казахстану в Нур-Султані на стадіоні «Астана Арена». Однак підтримати збірну в цьому поєдинку вболівальники з України не зможуть. Відповідний лист надійшов на адресу  Української асоціації футболу від ФІФА.

За погодженням з УЄФА прийнято рішення скасувати квоту 5% квитків для вболівальників гостьових команд на всі вересневі матчі відбору ЧС-2022 і товариські зустрічі національних збірних під час вересневого вікна.

Таке рішення обумовлене недавніми спалахами COVID-19 в Європі і великою кількістю матчів, які будуть зіграні протягом цього часу.

Нагадаємо, збірна України вже провела три гри та має в своєму активі 3 очки. Раніше вже відбулися матчі зі збірними Казахстана, Фінляндії та Франції. Всі поєдинки закінчилися з рахунком 1:1. І якщо такий результат в матчі з французами можна розцінювати як успішний, оскільки збірна Франції була фаворитом матчу, то в інших двох випадках нічия асоціюється з провалом.

Через нестабільну гру українська національна команда займає 15-е місце в рейтингу збірних УЄФА. Що ж стосується рейтингу національних збірних ФІФА, то Україна опустилася на 25-е місце. На позицію в рейтингу вплинули результати товариських матчів, а також виступ на Євро-2020.

За актуальними прогнозами на матчі збірної України слідкуйте на сайті Vseprosport.

 

Сторінка 808 з 1427

«ПочатокПопередня801802803804805806807808809810НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер